Disse trøflene er utrolig gode og veldig lette å lage.
200 gr melkesjokolade
200 gr dronningsjokolade
2 dl kremfløte
1 ss margarin
1 ts honning
2 ss brandy, rom e.l. Dette er valgfritt. Blir veldig gode uten også :)
Kakaopulver
Mandelflak som kuttes veldig fint.
SÅNN GJØR DU DET:
Kok opp fløten og trekk gryta bort fra platen. Brekk sjokoladen i biter og la den smelte i den varme fløten. Du kan evnt. varme opp sjokoladebiter og fløte sammen over et vannbad. Når sjokoladen har smeltet blander du inn brandy. Ha i smøret og honningen. Hell røren over i en form, og sett i kjøleskapet noen timer. Bruk en teskje til å ta ut biter av den stivnede røren, som du former til passende store kuler mellom hendene. Hell kakaopulver og hakkede mandler i to skåler og rull kulene i kakaopulveret til de er helt dekket. Sjokoladen vil smelte litt av varmen fra hendene dine, og da klistrer kakaopulveret seg bedre fast. Dersom massen blir for bløt kan du sette den i kjøleskapet en liten stund. Legg kulene på et matpapir til du er ferdig. Sjokoladetrøflene bør oppbevares kjølig.
Enjoy :)
Dette så himmelsk ut, sjokoladetrøfler er en orgie i nytelse :)
SvarSlett