Med restene av cupcake`ene jeg lagde for noen dager siden, har jeg nå laget disse søte små :) Trengte kun å bruke en ss med kremost for å få deigen passe. Disse er så utrolig lette å lage og om man er riktig så lat kan man jo bare kjøpe ferdig kake eller muffins, smuldre opp og blande inn kremost til deigen blir passe. Så er det bare å pynte til alle kunstens regler. Så artig assa :)
Kjempefine!!
SvarSlettSandra
Så utrolig kult! Har du oppskrift på dette? Fikk sabla lyst på!!!
SvarSlettDisse var kjempesøte -og sikkert i dobbel forstand :)
SvarSlettDe var utrolig stilig ;) prøvde meg på slike jeg også forleden :D
SvarSlettTakker jenter!! Veldig artig greie dette.
SvarSlettStinius: Vel jeg har vel ikke en nøyaktig oppskrift på dette for det er så mange måter å gjøre dette på. Her har jeg brukt Red Velvet oppskriften fra Passion4Baking og smuldret de opp. Så tilsetter jeg kremost (1ss av gangen) til jeg får en deig som holder seg sammen. Så er det bare å trille kuler. Dypp så en pinne ca 0.5 cm i sjokolade og stikk den i kulen. La de stå i kjøleskapet i ca 10 minutter. Denne operasjonen hindrer kulene fra å falle av når du dypper hele i sjokolade senere. I dette tilfelle er det hvit sjokolade som er farget rosa og grønn.
Viktig at sjokoladen er tørket nesten helt før du dypper det i støsselet ellers blir det bare gris.
Alle kaker kan brukes til dette så om du har rester av sjokoladekake, krydderkake, gulerotkake osv så fungerer disse utmerket.
ps: Ligger noe i bloggen min til deg ;o)
SvarSlettWow Stinius!! Så hyggelig. Ikke verst med Award nr 2 på en måned. Jeg takker og bukker :)
SvarSlettWOW så vanvittig flotte de ble :) de så knallgode ut! Har jo alt jeg trenger for å gjøre det, men har aldri fått gjort det. er så treg. hehe
SvarSlettJeg har f/1.2, den er veldig dyr, men veldig verdt det ;-)
De var utrolig søte, og så veldig gode ut!
SvarSlett