søndag 29. april 2012

New York skyline

Det er bare noen dager siden jeg kom hjem fra en tur til New York. En STOR by med utrolig mye å oppleve. Vi var der 6 dager og kunne godt vært der i 6 til :) Men så var det det med jobb og barn da vettu...... Mitt høydepunkt var nok turen over Brooklyn Bridge for å ta skyline-bilder. Her er en liten sneakpeak :)

søndag 15. april 2012

Ny bok for Juritzen. Marius-mønsteret

Heisann folkens. Jeg beklager så mye for veldig dårlig blogging i det siste. Det skyldes at jeg har en vanlig jobb, samtidig som jeg for tiden fotograferer og designer 2 bøker for Jurizen forlag. I tillegg starter jeg for meg selv om 1 måned og bygger derfor et fotostudio/kontor. Mye å sette fingrene i og da blir bloggingen siste prioritet.

Boka som jeg nå lager handler om vårt kjære strikkemønster MARIUS. Vi samler inn bilder av gamle og nye kreasjoner med dette veldig populære mønsteret. Har dere noe som kunne egnet seg til boken så blir jeg veldig glad om dere tar kontakt. Det kan være gamle eller nye bilder. Kanskje du har laget noe unikt med dette mønsteret? Ta kontakt eller send inn her