søndag 29. april 2012

New York skyline

Det er bare noen dager siden jeg kom hjem fra en tur til New York. En STOR by med utrolig mye å oppleve. Vi var der 6 dager og kunne godt vært der i 6 til :) Men så var det det med jobb og barn da vettu...... Mitt høydepunkt var nok turen over Brooklyn Bridge for å ta skyline-bilder. Her er en liten sneakpeak :)

9 kommentarer:

 1. Veldig fint bilde. Ekstra kult med skyene på himmelen.
  Bård

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
  Skal se om jeg har noen fine marius bilder. Men dere vil bare ha av den orginale Maius og ikke den med rund sal?

  Mvh
  Marion

  SvarSlett
 3. Da har jeg bombadert Marius siden din på FB med bilder...får håpe noe faller i smak;) Er straks ferdig med enda en marius straks så du får si i fra om du vil ha bilde av den også;)

  Marion

  SvarSlett
 4. Heidu!

  Jeg vil gjerne være med på Marius-bok med kjolene mine. Kan du ikke sende meg en mail på gurogronn@gmail.com med litt mer info om hva jeg skal gjøre i den forbindelse?

  Hilsen Guro

  SvarSlett
 5. Ai, ai , ai! Heftig bilde, Lise!

  SvarSlett
 6. Tusen takk folkens :)

  Marion. Takker for bidrag på Marius-siden og jeg har sendt deg en mail Guro :)

  SvarSlett
 7. Hei Lise og tusen takk for besøk på bloggen min.

  Bildet du så bloggen min fra seilbåten er av min "svigersønn" som er på ett års seiltur med tre andre gutter/menn på sin egen seilbåt. De er nå kommet til NewFoundland og skal etter planen være hjemme i Stavanger i juli. De startet seilasen i Kroatsia i juli i fjor. De har hver sin Marius ullgenser som en slags uniform. Jeg har strikket min "svigersønns" Mariusgenser i anledning seilasen og det i størrelse XL !!!! Vil du se mer til dem eller kontakte dem finner du dem på DoodsOfNorway.net. Jeg tror de legger ut på siste del av seilasen fra New Foundland og over til Skandinavia om et par dager. Jeg tror nok de ville synes det var gøy å bli med i boken din.

  Lykke til med prosjektet ditt.

  SvarSlett
 8. Utrolig kult bilde!! Fin bloggen din har blitt :) Hilsen Kristine.

  SvarSlett