fredag 25. november 2011

Noen flere bilder fra den magiske ballerina-shooten.

Blir ikke helt ferdig med denne serien. Har enda mange fine bilder som jeg gjerne vil dele med dere etterhvert. Men her er iallefall 3 stk til :)

6 kommentarer:

 1. Veldig tøff serie av ballerinaen både her og lenger nede! Lenge siden eg har vert inne her på bloggen no og vart gledelig overraska over at du har starta bedrift! Og likte den delen med betalinga og eierforholda til bilda (sikkert mange som er uenig med meg akkurat der, men, men. Er no noko med det å eie bildet av seg selv...) Men: Lykke til videre!!

  SvarSlett
 2. Hei på deg Lise!
  Ja html er et nitidig pirkarbeid og man må nesten ha interesse for det for å lære det tror jeg :)

  Og tusen takk for gode ord! Selv er du jo suuuperflink til å ta bilder av folk! Selv er jeg best på ting som står helt stille ;)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 3. Wow, utrolig lekre bilder nok en gang. Nydelige farger, modell, props og flotte poseringer. Knallbra :)

  ha en super helg.

  klem

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder! Morro at jeg skulle se dem i dag, samme dag som jeg la ut bildet jeg tok av denne modellen i Skagen i vår :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen. Sååå hyggelig å få så mange fine ord. Denne jenta kan sakene sine go var en fryd å jobbe sammen med :)

  SvarSlett
 6. utrolig fin serie med balonger og lyse farger, elsker også Jeanette som ballerina - helt uvanlig look av Jeanette som passer henne faktisk. Love this <3

  SvarSlett