søndag 20. mars 2011

Magisk måne

Måtte jo ta meg en tur ut i går for å få med meg den store månen. Igår var den jo det største den kommer til å være på 20 år Ville så gjerne få den over den flotte Festningen vi har her i Halden. Dette ble det beste bilde. Ble ikke helt som jeg ønsket. Hadde håpet å få med litt bedre tegninger på månene. Må nok øve meg litt på det.

6 kommentarer:

 1. Nydelig og stemningsfullt bilde! Har ikke prøvd meg på månebilder selv, men kan tenke meg at du må undereksponere, og male to bilder oppå hverandre (HDR), for å få det samme, stemningsfulle bildet med tegninger i månen :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Veronica.

  Prøvde det også men det er mulig at det var litt dis eller skylag som ødela litt. Fikk det iallefall ikke riktig til. Men det ble jo fint alikevel :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig det ble. Kjempe stemning i bildet. Prøvde på noen bilder av bare månen og ble ikke sånn kjempe fornøyd kan man vel pent si, hehehe. Bare sånn nyskjerrig hva kjørte du kameraet på husker du det sånn ca.

  SvarSlett
 4. Synes igrunnen at månen slik du har fått den underbygger stemningen bedre enn om den skulle ha vært skarpere,- så bildet er supert, det! :)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer begge to :)

  Geir Ove: Jeg tok bildet i Manuel modus med blender f8 og 6 sekunder lukkertid. Innser at jeg nok burde hatt en enda mindre blender kanskje 12.

  SvarSlett
 6. Prøvde meg på det jeg og, men fikk bare en lysende gul sirkel :S Har fått til å ta ordentlig bilde av månen før, så skjønner ikke helt hvorfor det ble så dårlig, selv om jeg prøvde mange innstillinger. Men, men.. 20 år til neste gang, får god tid til å øve meg da ;)

  SvarSlett