torsdag 17. mars 2011

Ego-innlegg :)

Ja folkens.... her kommer at aldri så lite ego-innlegg. Har som sagt litt fototørke om dagen og da får jeg jo finne på noe for å holde bloggen litt levende. Kanskje det er på tide med et lite selvportrett. Lenge siden sist jeg har hatt det. Ikke verdens beste kvalitet på disse, men ta meg som jeg er sier nå jeg :)

10 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg :) I det siste har eg klart meg utan å gå over 640 i iso, og med 5Den går det superbra! No blir heldigvis dagane lysare og lysare, og det blir litt fleire gode arbeidstima i løpet av ein dag! :)

  Syns det var eit veldig fint selvportrett det her eg! ;)

  Klem frå mej

  SvarSlett
 2. Så flott du er! Jeg digger at folk legger ut selvportretter, kjør på! Hater janteloven... Liker fargetonene veldig godt også:)

  SvarSlett
 3. Så pen du er, Lise! Wow! Kjempefine selvportrett! Gi fingern til janteloven! Klem

  SvarSlett
 4. Så flott du er! Er jo egentlig litt morro å leke med selvportretter (trives best bak kamera selv, men, om det er jeg som styrer det bak og samtidig er foran, så blir det av og til veldig morro;). Syns bildene ble kule! Jeg liker stemningen som fargene gir veldig godt!

  SvarSlett
 5. Heilt enig med Kine ang janteloven...men så utrulig vanskelig å gjere det sjøl!! jaja! Men tilbake til bilda! Nydelige både utførelse og modell! Eit herlig lys du har fått fram.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle søte kommentarer. Så snille dere alle sammen er :) Janteloven gidder vi vel ikke å bry oss om ;)

  Har ikke vært så flink til å bruke naturlig lys, men har veldig lyst til å bli bedre. Artig å prøve litt forskjellige redigerings-teknikker også.

  Igjen takker for alle gode ord, blir jo nesten litt forlegen her :)

  SvarSlett
 7. så nydelige bilder av deg! :)

  SvarSlett
 8. Så fin du er! :D

  Og for en kjempefin blogg du har også!

  SvarSlett