onsdag 10. november 2010

Frost & glede

Frosten og vinteren er her. Ikke alle er glade for det, men jeg finner mange små og store gleder ved det. Nye muligheter for å knipse noen bilder. Blir aldri lei heller vettu.

13 kommentarer:

 1. rett og slett nydelige bilder!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Lisa :) En flott søndagsmorgen. Hadde akkurat fortært en bedre frokost og hoppet rett i arbeidsdressen til mannen min og la meg langflat i rimgresset. Digg på en kald morgen :)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Utrulig kor mykje ein kan finne om ein leiter lavt nok! ;-) Du er ein inspirasjon! Berre eg vert ferdig med julepresanger, juleforberedelser, videreutdanning og lesing, da skal det kjøpes studioutstyr og leiken kan begynne! Men selvsagt, kan jo legge meg på bakken eg og fram til den tid. ;-) Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 4. Kjempefint bilde Lise! Du bør vurdere å gjøre noe mer ut av dette. Jeg hadde helt klart vurdert å kjøpe et presangkort som så slikt ut. hint, hint

  SvarSlett
 5. Fantastiske farger og lys!!
  Gleder meg til kulde og sol...neste uke:-))

  SvarSlett
 6. Takk for alle gode ord :)

  Kalle: Ja kanskje jeg burde finne ut noe lurt jeg kan bruke disse bildene til :)

  SvarSlett
 7. Oi, utrolig fin bokeh på disse bildene! Jeg synes det er så vanskelig å få til..

  SvarSlett
 8. Utrolig fine bilder! Er det en bokeh som du har lagt på i etterkant? Har du laget den selv, eller funnet den et sted?

  SvarSlett
 9. Kjempe fine bilder Lise. Er ikke alltid man trenger å reise så langt for å ta noen blink skudd. Og det er jo disse et kjempe godt eksempel på. Du bare lurte på hvordan får du til det du har gjort med de bildene, sånn at de kommer over hverandre med tekst å sånn. Var jo bare så fint. Er det en action eller er det et eget program kanksje. Ille nysjerrig se. hheheh :O)

  SvarSlett
 10. Happycat: Tusen takk!! Veldig gøy med bokeh.

  Veronika: Bildet er slik opprinnelig. Har bare justert litt på fargen. Jeg må ha ganske liten dybdeskarphet for å få til dette. Når det er rim på ting som er diffust i bakgrunn pleier det å gå ganske greit. Sollyset treffer rimmet og siden det er så uklart i bakgrunnen så blir deg bokeh :)

  SvarSlett
 11. Geir Ove: Gratulerer med seieren i konkurransen. Det var jo gøy :)

  For å få bildene satt opp på den måten har jeg brukt photoshop. Jeg fant ut hvor stort format jeg måtte ha i forhold til bloggen min og satt opp bildene slik jeg ønsket det med tekst og greier.
  Så lagret jeg en jpg fil som jeg satt inn i bloggen. Vet ikke om du ble noe klokere av det jeg :)

  SvarSlett
 12. Å du har lagt flere inn i en fil. Og lagt inn en tekstboks og sånt. Det er ikke en mal som du bruker nei. Da er det bare å utforske og trykke igjen. Hehhehe Gjør du om oppløsningen på de bildene du da setter sammen i et større bilde etterpå. Skjønte jeg riktig da elle hehheheh
  :O)

  SvarSlett
 13. Vakre bilder! Liker veldig godt fargene, og lyset ga en utrolig fin og spesiell stemning! :)

  SvarSlett