fredag 1. oktober 2010

Høsten er her

Nå er sommeren et lukket kapittel og de mørke høstkveldene står for tur. Det supre med denne årstiden er at det er så mye flott å fotografere. Jeg kan ikke vente med å komme meg ut med kameraet. I mellomtiden legger jeg ut noen arkivbilder. God høst fredag :)


8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, særlig det første likte jeg veldig godt grunnet det nydelige lyset.. Tok meg litt fri fra studier i dag og dro på fotosafai i skogen.. Har ikke fått lagt inn bildene enda, så gjenstår å se om den ble noe bra:)

  *god helg*

  SvarSlett
 2. Takk takk :)
  Skal følge med på bloggen din. Gleder meg til å se resultatet.

  God helg til deg også :)

  SvarSlett
 3. Det midterste her var da utrolig fint! Flotte farger og fin dybdeskarphet :)

  SvarSlett
 4. Flotte høstbilder! Likte ekstra godt bildet av blåknappene., bakgrunnen der var med på å heve bildet. Artig å snoke rundt og se på andre sine bilder, det gir inspirasjon og visshet om at man fortsatt kan ta bilder på nye og spennende måter :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk Hanne og Bjørn. Kjørte hjem til mamma og pappa en dag og fikk se at tåken lå lavt over jordet. Heldigvis hadde jeg med meg kameraet og stativet. Dette bildet er satt sammen av 3 eksponeringer. En som er overeksponert, en under eksponert og en midt i mellom. Da sikrer det at jeg får med mest mulig farger og informasjon fra forgrunn til bakgrunn :) Morsom teknikk, men er jo avhengig at det ikke blåser i det hele tatt.

  SvarSlett
 6. Riktigt fina hösbilder Lise. Ja visst är det härligt att få vandra runt bland alla fina höstfärger en vacker dag. Jag gillar gillar verkligen att vara ute med kamera då med.

  SvarSlett
 7. Tusen takk Kenneth. Været skal bli fint til helgen, så da skal jeg ut å fotografere. Gleder meg :)

  SvarSlett
 8. Vakkert, spesielt liker jeg det midterste :)

  SvarSlett