søndag 19. september 2010

Første dag som bryllupsfotograf

En strålende dag på Fredriksten Festning. Et flott brudepar ankommer i en gammel klassiker av en bil og jeg må innrømme at jeg hadde en flokk av sommerfugler i magen i starten. Det er en ærefull jobb som man ikke skal ta lett på og jeg hadde høye forventinger til min egen prestasjon. Sarah og Håkon koste seg og gjorde jobben min litt lettere. De var naturlige foran kameraet og ga meg mange fine øyeblikk.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med min første bryllups-shoot og håper jeg får sjansen til å være med på dette flere ganger. Veldig gøy å få være med å dele forelskede mennesker store dag :)

18 kommentarer:

 1. Elsker bildet med brudebuketten i fokus...
  Nydelige farger, og jeg digger kontrastene.
  Topp klasse på bilder Lise, og jeg gleder meg til å se den neste bryllupssekvensen - stå på!!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Ted. Det betyr mye for meg å fa slike tilbakemeldinger. Du er jo kjent for å være en ærlig fyr også ;) Gleder meg til neste gang selv jeg.

  SvarSlett
 3. Hei,Lise
  Så utrolig flotte bilder!!! Er jo allerede gift, ellers skulle jeg kontaktet deg for fotografering. Tar du oppdrag annet enn til bryllup? familiebilde f.eks? tar litt bilder selv også, men hadde vært gøy å ha av min lille familie<3

  Anne-Marte

  SvarSlett
 4. Dette lover bra for meg og Jon-André.
  Gleder meg :)

  Sandra

  SvarSlett
 5. Hei hei Anne-Marte.
  Tusen takk for komplimentet. Kjempegøy å fotografere bryllup. Tar mye familiebilder og barnebilder også. Har studioutstyr slik at vi kan ta bilder med hvit bakgrunn også. Bare å skrive en mail så kan vi avtale tid :)

  SvarSlett
 6. Sandra: Gleder meg sååååååå mye til bryllupet deres :) Kommer til å bli så gøy!!!

  SvarSlett
 7. Dette var godt jobba! Flott location og god variasjon :)

  SvarSlett
 8. Tusen takk Hanne. Vi hadde det kjempegøy!!!

  SvarSlett
 9. Hei Lise!

  Dette så jo veldig bra ut da! :) Synes du tar veldig fine bilder! :) Kanskje vi kan be deg om å holde av 6.august 2011?

  Klem fra Elizabeth

  SvarSlett
 10. Hei Elisabeth.
  Så hyggelig å høre :) Det hadde jo vært kjempegøy!!!

  SvarSlett
 11. nyyydelige bilder Lise!! Likte også veldig godt bilde med buketten :)

  SvarSlett
 12. Kjeeempe-fine bilder, Lise!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 13. Tusen takk Anette og Linda :)

  SvarSlett
 14. Nydelige bilder! Likte spesielt godt nr 5 fra toppen! Prøver meg på et lite bilderosjekt selv (http://www.opp-ned.blogspot.com), men det er litt vanskelig med de gode blinkskuddene i begynnelsen ;) Men bloggen din inspirerer!

  SvarSlett
 15. Tusen takk Eric og Kristine. Å høre at bloggen min inspirerer betyr veldig mye. Det er litt mye stress på jobben for tida, men det kommer nye bilder om ikke mange dagene :)

  SvarSlett
 16. Veldig bra utført synes jeg, flotte bilder som er naturlige, kreative og litt klassiske. Fin etterbehandling også:) Me like.. Andre kan trygt bruke deg som fotograf:)

  Litt treg med å svare på spørsmålet om hvilket objektiv jeg hadde brukt på macrobildene, det er sigma 105mm, jeg er veldig fornøyd med det.

  *ha en stålende helg*

  SvarSlett
 17. Tusen tusen takk Kine!! Det betyr mye for meg. Gleder meg til neste gang allerede. Noe helt spesielt å få æren av å fotografere i bryllup :)

  Veldig flotte macro-bilder. Liten kunst i seg selv det :)

  Flott helg til deg også

  SvarSlett