torsdag 22. mars 2012

Fotokonkurranse med stemming - Kunne ikke la vær

Denne konkurransen klarte jeg ikke la vær å engasjere meg i. Den har en helt sinnsyk premie for en fotograf-spire som meg. Jeg ble helt dårlig når jeg leste om den. Et skikkelig fet kamera og et "oppdrag" sammen med en kjent fashionfotograf i en europeisk storby. Kan det bli noe bedre!!!!!???

Gjør derfor noe som mange ikke liker, men jeg må bare...sorry jeg bare må: Kunne dere vært noen søte engler å stemt på bildet mitt. Temaet er lidenskap og jeg synes jo at det passet godt :)
Det er lov å stemme 5 ganger pr Ip-adresse. Blir så glad om noen gidder. Ingen registrering eller facebook liking her. Bare et trykk på en blå knapp :)

Trykk her for å stemme :)

onsdag 21. mars 2012

Fotokonkurranse Øyeblikk - tema Stilleben

Deltar i nok en konkurranse :) Denne gangen var temaet "Stilleben".



torsdag 15. mars 2012

Selvportrett

Ja...nå er det så lenge siden så jeg tenkte det var lov med et lite selvportrett igjen :)
Tok dette i går med fjernkontroll. Fikla veldig med å få den til å fungere i starten, men den fungerte supert når den fikk nytt batteri ;)

onsdag 14. mars 2012

Workshop bilde av vakre Amanda 2

Nok et bilde av skjønnheten Amanda. Makeup og hår ble gjort mer fashion og jeg var ute etter en litt annerledes pose. Dette ble min favoritt.

 Modell: Amanda Marie Hagen fra Starlet
Hair & Makeup: Pia Ruud

torsdag 1. mars 2012

Workshop bilde av vakre Amanda

Var for noen uker siden på en liten workshop i Oslo. Der traff jeg denne nydelige unge jenta.
Hun var kjempeflink foran kameraet selv når 10 stk skal fotografere henne etter hverandre. Ingen lett oppgave, men hun taklet det kjempefint :) Her er en av mine favoritter fra shooten.

 Modell: Amanda Marie Hagen fra Starlet
Hair & Makeup: Pia Ruud