lørdag 26. februar 2011

Onepiece eller "kompis" som vi sier her i huset.

"Kompis" har blitt et kjært plagg for lille gullgutten min. Veldig stas å ha på seg den og da må mamma ta frem kameraet da vettu. Klarer jo ikke å la vær heller :) Han synes det var kjempegøy og kopierte gjerne pappa som stod bak og poserte. Pappaer er flotte fotoassistenter har jeg funnet ut :)

mandag 14. februar 2011

Sweet Valentine

Her kommer cupcake-innlegget jeg lovte dere. Selvsagt i den rosa Valentine-ånden :)
Veldig artig å lage disse assa. Tror jeg må invistere i litt kakesprøyter ol. Vet ikke helt hvor bra det er for den sunne livstilen jeg prøver å opprettholde :)

Pink valentine

Må vel innrømme at jeg i utgangspunktet ikke feirer Valentines Day. MEN er jo fan av rosa og hjerter, så da var jo dette en super anledning til å dyrke min rosa side. Her er noen av bildene jeg tok i går bare til ære for denne dagen :) Senere i dag kommer det rosa muffins-innlegg også.

lørdag 12. februar 2011

Røyksignaler

Kom over en artig teknikk på youtube her om dagen som jeg fant ganske inspirerende. I går fikk jeg testet det ut. Faktisk ikke så vansklig som man skulle tro. Synes det vanskligste var å hindre at noe lys traff bakgrunnen. Måtte bruke litt papp-plater osv for å fikse det. Når det var gjort var det bare å knipse. Kjempegøy :) Noen som har prøvd dette før?

søndag 6. februar 2011

Gamal Årgang - sjarmerende interiørbutikk

Jeg gikk en tur ned til sentrum av Beitostølen og stakk hodet innom interiør-butikken Gamal Årgang som har innredet hytta som vi bor på her oppe. Jeg ble møtt av en smilende glad Ingvild som har drevet butikken siden 1995. Jeg synes stedet og Ingvild var såpass sjarmerende at jeg likegodt spurte om jeg kunne få ta noen bilder og skrive et lite innlegg til bloggen min. Og det fikk jeg :)

Ingvild fortalte meg litt om virksomheten hennes og samarbeidet med Rå Tradisjonsverksted. Sammen utruster de hytter og hjem i distriktet og hele østlandet. Flott butikk som gav meg masse inpirasjon :)

lørdag 5. februar 2011

Smakebit fra Beitostølen

Er så heldig å få noen avslappende dager på hytta til tanta mi på Beitostølen. Virkelig godt for kropp og sjel og komme seg litt bort i ny og ned. Prøvde meg på en skitur igår (andre gang på 15år) Må si det gikk heller dårlig. Hehe. Gnagesår, lyskestrekk og sykt dårlig kondis. Ble mobba litt av pappa som raste fra meg med nyopperert skulder. Men men får håpe på bedre suksess neste gang :)

onsdag 2. februar 2011

Rosa splash

Da har jeg fått litt tid til å leke meg igjen. Synes det var så gøy med disse splash-bildene, så jeg gjorde like godt et nytt forsøk. Morsomt å grise litt innimellom. Ble litt mye å vaske etterpå da. Rosa og brune striper nedover de hvite skapdørene mine ;)